15/4/15

Escalfant motors a Londres

9 abril 2015 - Un dia per Hounslow

Després d'arribar a Londres (Heathrow), que va costar, avui ens hem llevat amb tranquil·litat per passar el dia en Hounslow, una barriada al costat de l'aeroport de Heathrow, on hem d'agafar a les 22h el vol que ens portarà a Delhi.

Hounslow es pot dir que no té res. Un carrer comercial (amb un centre comercial no gaire gran) i un parell de parcs (per mi el millor que hi ha a Hounslow). Ah! I no oblidem el constant anar i venir d'avions! Amb el seu corresponent soroll... Tot i que és prou impactant veure els avions tan de prop i de forma constant. 

Un dels parcs de Hounslow
Després d'esmorçar fort a l'hotel (regentat per una família índia, així ens anem acostumant tot i que l'esmorçar era purament britànic) ens hem dedicat a passejar inspeccionant Hounslow, però poc hem trobat. Això sí, no sé si seria avui festiu avui aquí perquè tots els nens estaven al carrer.

Petit detall, ja comencem a pensar que les motxil·les pesen molt... a veure si s'aprimen una mica a l'Índia o empaquetarem coses cap a Barcelona (encara no sabem el què...).

I bé, ara ja som a l'aeroport de Heathrow (i hem passat tots els controls, fins i tot han mirat que els nostres líquids, que en aquest cas ens han fet posar en bossetes de plàstic que ens han donat ells, no fossin radioactius) esperant l'embarcament del vol cap a Delhi, on realment iniciarem la nostra volta al món!

Esther i Teixi1 comentari: