24/10/15

Acabant l'aventura a Brasil

Brasil, l'última parada abans de tornar a la realitat


Els mesos van passant i al final estem ja arribant a novembre... i això què vol dir? Doncs que la nostra aventura comença a arribar al final (sí, encara queden moltes aventures per explicar i espero poder-ho fer encara que sigui des de Barcelona, sento el retràs, però el meu acompanyant, bé.. sí.. la meva parella, mira el diari en comptes d'acabar una entrada...).

Ruta per Brasil en tres setmanes

Finalment no hem retrassat el vol de tornada, (de moment) però en principi el 7 de novembre tenim un vol des de Sao Paulo fins a Barcelona (directe!). Així que a partir del 8 de novembre tornarem a la realitat a Barcelona per decidir què fer (i on) amb el nostre futur.

I tornant al tema principal d'aquesta entrada, l'últim país previst a visitar és Brasil. En principi teníem pensat una ruta molt més llarga del que al final farem (això vol dir que haurem de tornar a Brasil en algun moment per acabar de veure coses... :P).

Detall ruta Brasil (línea negra viatge en avió, blaves viatge en bus)


Hem entrat a Brasil per Argentina per la frontera de Iguaçú (Puerto Iguazú - Argentina, Foz do Iguaçú - Brasil). Des d'allà hem volat a Bélo Horizonte, que pertany a la regió de Minas Gerais, regió que com el seu nom indica va ser molt important en l'extracció de minerals (or, topazi, diamant, i molts altres) farà uns 100 anys, això va fer d'ella una regió rica i amb moltes ciutats d'estil colonial. De la mateixa regió visitarem Ouro Preto, Sao Joao del Rei i Tiradentes. Després de passar una setmana llarga a l'interior de Brasil, finalment (i esperant que continui el bon temps, però amb una mica menys de calor...) anirem a Rio de Janeiro on visitarem la ciutat i les seves platges, després passarem per Parati per acabar de passar uns dies de relax i més platges (sí... tinc mono... després de la decepció a les Fiji...) i acabarem a Sao Paulo, bàsicament per agafar el vol de tornada des d'allà.

Fins aviat,

Esther

4 comentaris:

 1. Benvinguts a la realitat, espero que la reentre sigui suau i que més endevant ens puguem veure per escoltar les vostres experiències. Beijinhos.

  ResponElimina
 2. Gràcies!! Sí, la tornada de moment és el que es fa més difícil.. però el viatge fantàstic! Quan ens veiem t'explico!
  Beijinhos!

  ResponElimina
 3. A veure si la setmana vinent o quan et vagi millor, ens prenem un café i aquesta vegada si parles tu :)
  beijokas

  ResponElimina
 4. A veure si la setmana vinent o quan et vagi millor, ens prenem un café i aquesta vegada si parles tu :)
  beijokas

  ResponElimina