12/10/15

Un tast d'Argentina

Per casualitat passem per Argentina


En un principi a la nostra ruta no estava la visita a Argentina, però resulta que aquest país és un bon port per després entrar a Brasil. Donat que sinó passéssim per Argentina hauriem de retornar a la Paz, i agafar un vol amb no sé quantes parades per arribar a Brasil. Així doncs, passarem pel nord d'Argentina fins arribar a Salta, des d'on segurament sí que agafarem un vol per arribar a Puerto de Iguazú (i creuar la frontera amb Brasil per arribar a Foz d'Iguaçú). L'únic incertesa pel moment, és si agafem el vol (el qual sempre fa escala a Buenos Aires), fer una parada d'uns dies per visitar la capital argentina. Finalment sí que hi havia un vol directe (i per tant més econòmic amb Aerolíneas Argentinas) de Salta a Puerto Iguazú.

Incís a l'Argentina


En resum, la nostra ruta per Argentina consisteix en creuar la frontera amb Bolívia (Villazón) a La Quiaca (Argentina), anar a Salvador de Junjuy i Salta, fer algunes excursions per la zona i prendre un bus (oh déu meu! quants quilòmetres!!) o bé el vol que comentava (amb o sense parada a Buenos Aires).

Bé, i finalment del nord d'Argentina hem visitat:
  • Humahuaca (canvi de paisatge, ens iniciem en el nord argentí)
  • Iruya (vam agafar les fetes del poble)
  • Tilcara (visita a la Pucará i excursió a la garganta del diablo)
  • Purmamarca (si pintem la muntanya en un quadre, ningú pensaria que pot ser real)
  • Salta (tornem a la ciutat, això ja sembla més Europa, igual que els preus :P)
  • Cafayate (petita excursió amb visita a bodega)
Demà prenem un vol cap a Puerto Iguazú (Argentina) per visitar les famoses cascades i ja de pas creuar per allà mateix la frontera amb Brasil, el nostre últim país a visitar abans de tornar a la realitat barcelonina i haver de decidir què fer amb les nostres vides...


Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada