18/9/15

Ruta per Bolívia

Els imprescindibles de Bolívia després de passar un mes al Perú


Un cop hem passat ben bé un mes al Perú, on hem iniciat la nostra ruta per sud-amèrica, passem al país veí seguint el llac Titicaca. Al Perú hem explorat algunes illes turístiques del llac més alt del món, però pel que sembla a Bolívia són una mica menys turístiques les illes que es troben al llac "roca amb forma de cap de puma". Després de revisitar el llac i l'illa del Sol (es creu que allà va néixer el Sol)  i la ciutat costera de Copacabana, anirem cap a la capital, La Paz, uis no! Fals! La capital "oficial" és Sucre (sí, jo he après fa res) però a la pràctica és La Paz. Des de la Paz, després de repensar-nos-ho molt anirem a la selva i la pampa boliviana: Rurrenabaque. Aquest cop viatjarem en avió ja que per carretera són 20 hores i pel que sabem és una carretera una mica perillosa (tot i que mai sabrem com de perillosa per poder comparar amb les aventures que hem tingut per carretera...). Allà farem un tour amb guia (que entre això i el vol gastarem el mateix que hem gastat en un mes a Perú...). Tornarem cap a la Paz per acabar-la de visitar, i ja anirem cap als famosos salars d'Uyuni, on farem un tour d'uns 3 o 4 dies. Finalment ens dirigirem al sud, cap a Tupiza, per després creuar la frontera amb Argentina.

Ruta prevista per Bolívia
Esther

2 comentaris:

 1. Olá parella, he de confessar que darrerament he passat poc per aqui... tampoc massa pels meus fados, la culpa la té el tema del procés, les eleccions passades, i la feinada que hem tingut els voluntaris com jo.
  Han estat uns dies intensos de feina i emocions que han culminat en un final que a mi em deixa una sensació agredolça per no haver aconsseguit una majoria més clara per la independencia. En fi. Hem fet molta feina i això és el que compta.
  I ara tot just comencem les vacances. Demà marxem al pais Basc a passar una quinzena i desdconnectar una micona de ciutat i política. I no volia marxar sense saber de vosaltres i donar-vos una abraçada virtual. Ja explicareu a la tornada tot aquest megaviatge. Fins aleshores!!!!

  ResponElimina
 2. Hola Jaume!
  Disculpa per no respondre't abans, però hem tingut una mica de mala sort amb la wifi al nord d'Argentina. Espero que t'ho estiguis passant bé pel País Basc (i gaudint dels seus pinxos! Ais... quins records...) Nosaltres demà anem cap a Puerto Iguazú per visitar les cascades i després creuar a Brasil (on encara no tenim gaire clara la ruta i on haurem de prendre el vol de tornada cap a la realitat barcelonina... )
  Una abraçada!

  ResponElimina