10/7/16

El cigne negre (part 2)

16 juliol (part 2) - ... sí, un dia normal a Nova Zelanda

Continuem el dia...

Ja passat migdia i després de les excursions és hora d'anar a buscar una dutxa, ja ens toca... sí, som una mica porquets gràcies a que és hivern i no es sua tant... però no és tan fàcil trobar dutxes amb aigua calenta (encara que pagant uns tres euros). Tot i així es troben, i en aquest cas anem a un centre de ciclistes de mountain bikes que ens va aconsellar una de les rangers del DOC de Rotorua.

Cignes negres al llac Okareka (part 1)
Aparquem la nostra campervan junt amb els cotxes de la gent que porta bicis i fa rutes al voltant i anem a inspeccionar el funcionament de les dutxes.  Sembla que només cal ficar els diners i tens 5 minuts d'aigua calenta. Així que hauré de descobrir en quants minuts sóc capaç de dutxar-me (incloent, xampú i suavitzant pel cabell), perquè un cop comença a sortir aigua calenta no es pot parar!!!

Amb tot això i una mica de fred (recordem que és hivern, potser estem a 8-10 graus just ara al migdia) surto en tovallola a batre el meu rècord de temps en dutxar-me. Tres minuts!!!! Ara ja sé que amb 5 minuts vaig sobrada! Jajajaja, a veure qui diu ara que les dones tarden a la dutxa! I després d'aquest "sprint" torno a la campervan a acabar-me de vestir i li passo el torn al Teixi (i li explico que l'aigua calenta acaba sent molt calenta i que no es pot parar). Ell també va ràpid i el seu problema és que ha entrat a una altra dutxa on està una mica embossat el desaigüe i comença a sortir aigua per fora dels vestuaris! Sí, l'ha liat una mica... però bé, no passa res, i acabem dinant al mig del pàrquing de ciclistes amb dutxa ara ja ben nets.

Bombolletes calentetes de fang.
Sí, estem encara a prop de Rotorua

Reemprenem el viatge amb la campervan direcció a Taupo però pel camí fem parada a algunes piscines de fang, bé, a uns quants forats d'on brota aigua mooolt calenta. Realment és força curiós veure com pot sortir aigua i fang tan calent de la terra... i ara que ja estem acostumats a l'olor de sulfur també es fa més soportable.

Finalment arribem a Taupo, una altra ciutat envoltada per un gran llac i on farem nit just a un pàrquing al costat del llac i demà ja l'explorarem millor.

Avui ha estat un dia molt complet i amb amb unes vistes i paisatges espectaculars (vaja... sí... és Nova Zelanda..)
Bona nit des de Taupo
Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada