8/8/18

Primeres impressions fijianes

8 d'agost: Ens anem a les Fiji!!!

De bon matí agafem el vol cap a Fiji, sorprenentment són només 3 hores de vol fins a Nadi, la tercera ciutat més gran de Fiji.

Viti Levo és el nom de l'illa més gran de Fiji (vaja, allò que veiem al mapa com a Fiji) i és on també es troba Suva, la capital. La nostra ruta per Fiji difereix molt de les usuals on vas a un arxipèlag d'illetes amb platges de foto (però plenes normalment de turistes i cal dir que a uns preus molt més alts). Nosaltres en canvi farem un ruta que bàsicament consisteix en donar la volta a Viti Levu i passar uns dies a una petita illa enganxada a Viti Levu, Nanaru-i-Ra, on en teoria gaudirem de les platges fijianes.

Nadi

Arribem en taxi al resort (no hi ha gaire a triar a un preu raonable) que és més aviat un alberg juvenil. Està ple de turistes, en concret joves australians, alemanys i nova zelandesos que fugen de l'hivern de l'hemisferi sud.

Les primeres impressions no són excel·lents... doncs passegem una mica per la platja veïna a l'alberg, i cal dir que no és gaire maca i està una mica bruta...

Per una altra banda, ens trobem amb un temps no esperat, per tant no fem ni tan sols un bany. Fa més fresqueta de la que preveiem i el taxi que ens ha portat des de l'aeroport ens ha explicat que l'última setmana ha estat plovent, cosa que diu que no és gens habitual...

Locals fent el bany a la tarda a la platja de Nadi

Des del primer dia ja ens comencem a adonar que la majoria de població és negra i que els blancs clarament representen la classe alta de la societat (o bé els turistes, ie, també "la classe alta" que es pot permetre viatjar).

Platja a Nadi

Sopem al mateix alberg on hi ha molt d'ambient, massa potser... com a mínim el menjar no està malament. No ens quedem fins gaire tard, estem una mica cansats del viatge i demà tornem a agafar busos i vaixell per arribar a Nanaru-i-Ra.

Moce (Bona nit en fijià)

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada