15/8/18

Nanaru-i-Ra

9 d' agost: Arribem a l'illeta que hauria de ser el nostre paradís els propers dies


Avui després d'esmorzar anem a l'estació de busos de Nadi per agafar la primera connexió que ens aproparà a Nanaru-i-Ra. Nanaru-i-Ra és la petita illa on passarem 4 nits (bé, us avencem que acabaran sent 5) i on en teoria farem la nostra part més rellevant de platja de tot el viatge. És a dir, les vacances dins les vacances, jejeje.

Mapa Nanaru-i-Ra

Al bus trobem una noia que s'asseu al meu costat que parla prou bé l'anglès, és professora d'anglès. Comentar que al igual que a l'Índia l'anglès és idioma oficial, però això no vol dir que la població el parli...la gent parla fijià.

El nostre "jardí"

Com a les pelis!
Tot i que el temps no és el mateix....
Acabem arribant al port on ens han de venir a buscar en barca (una llanxa a motor) per arribar a Nanaru-i-Ra, és una mica particular pensar que com a transport per arribar a la caseta on estarem hem d'agafar una barca. A més a més, portem menjar, ja que a l'illeta no hi ha res. Cap bar, cap botiga, cap cotxe! Fantàstic :D només alguns habitants que bàsicament lloguen habitacions a turistes! ( i no a gaires perquè l'illa no és gaire gran)

Arribem i ens fant l'upgrade (la millora) de l'habitació (havíem demanat casa compartida) però tal i com havíem llegit per internet t'acabaven donant tot l'apartament (a no ser que hi hagués molta demanda, que no és el cas tot i ser en temporada alta...). Així que ara tenim un apartament de dues habitacions, saló, cuina tot per nosaltres!!! El paisatge és espectacular tot i que el temps no tant... Igualment decidim sortir a investigar una mica l'illeta. Sense tenir clar on anem (hem vist un petit mapa però no hi han gaires camins i òbviament cap indicació) acabem creuant la part estreta de l'illa i ens trobem a l'altra banda on es trobo una platja molt maca però moooooolt ventosa!!! I l'aigua en tota l'illa està força freda!!!

:)

Acabem sopant i anant a dormir no gaire tard que avui ha estat dia de viatge. A veure si demà tenim un dia solejat i anem a fer un bany!

Esther


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada