21/11/18

Nanaru-i-Ra: encara no és l'hora del bany

10 d' agost: Explorant Nanaru-i-Ra

Avui ens llevem pensat si ens podrem banyar... pel moment fa sol però molt de vent... Ens estem per davant del bungalow prenent una mica el sol, llegint i mirant el paisatge (que val la pena). Només fa ràbia que fa mooolt però moooolt de vent (això sí, no hi ha ni un sol núvol!) i banyar-se és un suicidi... doncs a més l'aigua està força freda...i la temperatura a l'exterior no és que sigui altíssima. També teniem pensat fer una volta en kayak (en teoria te'ls deixen) però vist el vent crec que no és gaire segur... qui sap on acabaríem...

Molt enfeinat..
A la tarda anem a fer un volta per l'illa. És també molt divertit el fet "d'explorar" doncs l'únic mapa que tenim és aquest al que li hem fet una foto i mostrat en l'entrada precedent i l'illa per passar d'una banda a l'altra és una mica muntanyosa i diguem que els camins els fas tu. És a dir, l'illa s'explora sense gaire idea d'on vas, però és prou petita per més o menys saber per on pares i bé.. és factible anar d'una punta a l'altra de l'illa a peu (l'únic mitjà de transport llevat que vagis per mar).

Tot i això, arribem fins al "senyalitzat" "sunset point", punt de la posta de sol, però no portem la càmera a sobre... hi ha unes bones vistes de tota l'illa.
A continuació baixem per l'altra banda de l'illa on trobem una altra platja, maquíssima i amb estrelles de mar blaves!!! Hem de tornar-hi!! I si és possible... banyar-nos! Que per ara fa massa vent i fins i tot una mica de fresqueta...

Vistes des del bungalow

No ho hem comentat encara, però aquí només hi ha electricitat a unes determinades hores del vespre, després cap a les 23h tot queda en la foscor. Així que si aneu us recomano una bona lot encara que només sigui per llegir. Òbviament la mancanza d'electricitat també implica aigua calenta... així que si voleu una dutxa d'aigua calenta heu d'esperar al vespre.

Nanaru-i-Ra, Fiji, però encara no ens hem banyat...

És hora de tornar al nostre camp base, així que després d'explorar una mica trobem el camí a casa, on ens fem el sopar abans que marxi la llum i anem a fer nones!

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada