28/11/18

Dia de compres a terra ferma

11 d' agost: Fiji, vida sense presses

Vist que el temps que de moment no ens acaba d'acompanyar, hem decidit quedar-nos una nit més a Nanaru-i-Ra. Cal dir, que llevat el no haver-nos encara banyat, l'illa és molt maca i mooolt tranquil·la. Això d'estar una mica aïllats no té preu!

Donat aquest canvi hem d'anar a comprar a "terra ferma", és a dir, a l'illa gran, en particular a Rakiraki. Per fer-ho, al igual que a l'anada, ens han de portar en barqueta... aprofitem avui també perquè els propietaris de l'allotjament també han de comprar (ja sigui menjar com gasolina per la barca i el generador elèctric) i envien un dels seus "servents", sí... hi ha una dona i un home que es pot dir que treballen per la propietària. Així que anem amb aquest senyor en la barqueta i quedem a una certa hora de nou al port.

Tranquil·litat durant les últimes hores (minuts) de llum


Ens trobem de nou amb l'home que ens portarà de nou amb la barqueta a l'illa, però primer esperem el senyor de la gasolina que ens omplirà de barrils la barca. Per fi estem tornant.. però ens sembla eterna aquesta tornada... com és possible? Doncs vet aquí que el nostre amic de la barqueta resulta que estava intentant pescar de camí a l'illa! (cosa que crec que està prohibida...) de fet, quan ens apropem a terra diu: "Vaja, no hi ha hagut sort! Avui no he pogut pescar el sopar!"

Sense comentaris ;)

Dinem i després tornem al sunset point (aquest cop amb la càmera de fotos) i també acompanyats d'un gos que pul·lula per allà i s'ha fet amic nostre, tot i que pobret no sembla en el millor estat de salut...

Sunset point, abans del "sunset" (posta de sol)
Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada