4/12/18

El bany a Fiji!

12 d' agost: Marea baixa, descobrint la fauna fijiana


La marea baixa, i els seus secrets
Avui tenim marea baixa a la platja de davant del bungalow, així que ens dediquem a fer fotos a les estrelles de mar i corall que es veuen a la vora del mar. Continuem amb terribles ventades que fan que se't treguin les ganes de banyar-te... així que per ara ens acontentem amb ficar una mica els peus a l'aigua per fer les fotos. Fem una passejada fins la platja que hi ha a l'altra banda de l'illa on també hi ha la marea baixa i podem de nou veure més estrelles de mar (blaves!) i corall, tot això intentant no perdre la gorra que vol sortir volant cada dos per tres. Bàsicament estem passant uns dies de relax, amb poca cosa a fer, llegir, passejar quan el vent més o menys ens ho permet (doncs la idea era banyar-se... però per ara ha estat impossible... qui m'ho anava a dir que passaria uns dies a les Fiji i potser no em banyava!!!!!).


Marea baixa, i zona de bany ràpid

 Finalment, per no dir que no m'he pogut banyar ens fiquem, fem un bany rapidet perquè fa força fred gràcies a la ventada que fa... és una llàstima...a més amb el vent tampoc pots fer kayak perquè entre les possibles corrents i el vent de per se és perillòs... i la probabilitat d'anar-te'n a l'aigua o bé d'arribar a ves a saber on són prou altes...

Estrelles de mar gegants i ... blaves!!Fauna fijiana
Per acabar el dia, ens relaxem contemplant una esplèndida posta de sol des de la platja de davant del bungalow :)

Això sí, sempre acompanyats del nostre nou company, el gos que ens segueix per tot arreu i dorm al costat del bungalow. No sembra que el seu estat de salut sigui òptim, així que també li donem una mica de menjar i aigua.

Vistes des del bungalow durant la posta de sol

Anem a fer el sopar abans que ens quedem sense electricitat!

Bona nit!

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada