26/12/18

Última parada fijiana a Korotogo

16-17 d'agost: Korotogo, la sorra de corall

Avui arribarem al nostre últim punt on dormirem a Fiji: Korotogo. Aquesta "ciutat" es troba a una hore i poc en cotxe / bus de Nadi, la ciutat per on hem entrat a Fiji i per on sortirem cap a Perú (passant mitjançant llargues escales per EEUU).

Quin bon temps per fer un bany!! Bazinga...
De nou, tenim un upgrade (millora sense pagar res més) i no compartim bungalow amb ningú (com ja ens ho havíem imaginat). En teoria és temporada alta... però la veritat és que sembla que no hi ha gaire turisme... i vist el temps que fa... ho puc entendre. Té pinta que fa alguns anys era el destí de vacances de molta gent, doncs d'hotels i construccions pel turisme de platja no en falten, però ara per ara sembla un lloc que ha perdut la seva popularitat. Cal dir, que la majoria de gent quan decideix fer un vaitge a Fiji se'n va als petits arxipèlags i no es queda a l'illa principal, Viti Levu. Tot i així la costa sud de Viti Levu en teoria és una costa turística...
Sorra de coralls
Durant els "dos dies" (fem tres nits) que passem a Korotogo, un d'ells ens dediquem a fer una volta per les rodalies est de l'hotel. Dic passejar, doncs com podeu veure a les fotos l'esperança de fer un bany més no existeix. Passejant ens trobem que tota la costa està feta de corall, és a dir, en comptes de sorra tot el que hi ha són trocets de corall i cloïsses.

Esquelet d'esponja?

A tot això, arribem a un complexe turístic (de luxe) on ens endinssem a mode d'exploradors. Hi ha força gent en comparació amb "el món exterior" i tots australians / nova zelandesos, (no acabem de distingir entre uns i altres) ben blanquets i amb segurament un poder econòmic amb alguns zeros més al darrera que no pas nosaltres...Això ho sabem perquè hem buscat quant costa dormir allí... 100 eur/nit!!! Ok, és tot molt mono, amb jardins, piscina, i gent com nosaltres que es cola per veure què hi ha (jijiji). Quan donem per acabada la nostra expedició pel complexe hoteler ens en tornem cap a la nostra zona "deserta".

Com veieu, tenim molta feina a fer... tarda de lecturaUn altre dia en comptes de cap a l'est anem cap a l'oest, on descobrim un "passeig marítim" per on trobem de quan en quan un altre complexe hoteler (normalment més luxosos en comparació a on dormim nosaltres xD).

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada