30/12/18

Nadi (Fiji) - Lima (Perú) i totes les escales...

18, 18 i 19 d'agost: Sí, hem viscut dos cops el mateix dia.

Avui, 18 d'agost, no tenim el vol fins el vespre des de Nadi, així que perdem el temps al resort. Cal dir que estem a punt de viure dos cops el mateix dia. En el proper vol creuarem la línea de canvi de data! És a dir, tindrem un canvi horari de 19 hores al nostre favor!! És molt estrany, a dia d'avui, a les 13 hores, pensar que "demà" a les 13 hores serà el mateix moment que estem visquent ara mateix.

Dinar a LA molt... mexicà xD
Hollywood, LA, EEUU
El nostre recorregut de Nadi (Fiji) fins a Lima (Perú) passa per Los Angeles, on ens trobarem amb l'Anna! L'Anna és una companya de carrera que està fent el doctorat a UCLA, normalment només la veuríem per nadal... però donades les circumstàncies i la nostra llarga escala podem aprofitar per passar unes hores amb ella i visitar Hollywood!

Trobada amb l'Anna a LA!

Això sí, un cop als Estat Units, en particular a LA (Los Angeles) es pot dir que deixem de parlar anglès i passem directament al castellà! Una gran part de la població és immigrant de sudamèrica ;) i com era d'esperar... dinem uns tacos a un dels tants restaurants mexicans de Los Angeles.La nostra propera escala és a Fort Lauderdale (Hollywood International Airport) , Florida, ok, Miami per fer-ho fàcil (es troba a 45Km de Miami). Com ja ens ha passat a Los Angeles, tenim unes 8-10 hores fins prendre el vol definitiu que ens portarà a sudamèrica. En concret Lima! Quines ganes que tenim d'arribar després de tantes hores de vols.. d'esperes...


Passeig Marítim de Fort Lauderdale, Florida 


A Miami agafem un bus fins la zona de platja, ja que hi som... ara bé, en oposició al temps de Fiji, a Miami fa una calor i un sol insoportable per unes persones que van amb pantalons llargs i sudaderes... Acabo per passejar pel passeig marítim sense pantalons. Tranquils no m'han arrestat ni res, allí la gent anava passejant amb banyador, així que el que era més aviat estrany eren els pantalons llargs. D'una altra banda, el meu mocador bufanda s'ha convertit en un turbant / gorra. Realment fa molt de sol!! Tot el sol i calor que ens hagués agradat a Fiji ara el tenim en una escala a Miami (ciutat més coneguda que Fort Laudea...

El passeig marítim ens fa pensar a la famosa sèrie de "Los vigilantes de la playa" amd David Hasselhoff, jajaja, tot i que "els vigilants" vigilaven la platja de Santa Mónica a Los Ángeles i no pas les platges de Florida, però podria haver estat ambientat de la mateixa manera on som ara. Acabem per fer un gelat en un lloc amb aire acondicionat abans que ens desfem sota els imponents rajos solars.
Ara és quan arriba Mitch...

Un cop hem fet una mica el turista tornem al nostre estimat aeroport per agafar de nou un vol. El qual ens deixa a Lima de nit. Per sort tenim un taxi a l'aeroport que ens està esperant per portar-nos a l'hotel. Nota: si mai arribeu a Lima a la nit, encarregueu-vos de tenir un hotel que us envii un taxi.

I bé, bona nit (buenas noches amigos!), l'aventura a sudamèrica comença ara.

Esther

PD. Gràcies Anna per fer-nos de guia per unes hores!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada