6/1/19

Centre de Lima: No et surtis del límits 

21 d'agost: Segur que sabem castellà?

Seguretat el centre de Lima
Avui ens llevem de nou sota un cel més aviat gris (com ja havíem llegit, és bastant habitual...) i per cert, aquí fa fred! Un fred humit... com a Barcelona, doncs tot i ser agost, estem a l'hemisferi sud, per tant... som a l'hivern!

Plaza San Martín, Lima centre

El cel gris no és causa de la contaminació com molta gent pensa, és degut a que els Andes no deixen passar els núvols provinents de l'oceà. Això fa que els núvols s'ajuntin i formin un sostre de núvols grisos. Núvols que quasi mai deixen pluja. Sí... una mica depriment... però és així. Això fa que la gent pinti les cases de colors vius, si el cel no et dóna llum, posa-la tu!


Claustre catedral Lima
 Tornant a la nostra visita turística al centre històric, arribem fins el centre amb transport públic. Un cop allà visitem la Plaza de Armas, la catedral i la Plaza San Martín. Iniciem a passejar una mica pels voltants, on trobem un mercat gegant, però comencem a sentir més inseguretat. De fet, les persones de les que et pots fiar menys en la zona del centre són aquelles ben vestides, amb traje... intenten donar-te seguretat perquè no et preocupi la seva presència i justament per això són els que t'intentaran obrir la motxilla per darrere...

Ok... després de sortir-nos una mica dels límits marcats al plànol decidim que potser millor que tornem a la zona "segura". I vist que ja hem visitat el centre i menjat molt bé (mare meva... quins ceviches... i quins dolços...) tornem cap al nostre estimat Miraflores.

Teixi al balconet de l'amor

Com comentava ahir, respecte el menjar i el fet de parlar castellà/espanyol, no semblen correlats a entendre els menús. Aquí us escric un exemple (com veureu ni la beguda!):

Primer Plato:
Ceviche
Mollejita
Papa rellena
Ocopa
Anticucho
Tamal

Segundo Plato:
Ají de gallina
Chaufa especial
Arroz a la jardinera
Sudado de pescado

Bebida: Chicha morada y agua

Tarta meringada amb lima. Boníssima

Però nosaltres com mengem de tot, simplement triem plats i begudes a l'atzar i ens trobem amb un menú sorpresa... on de vegades pot passar que el teu menú sigui només a base de patates i arròs per exemple, jajajaja.

Parque del Amor, reminiscències a Gaudí


A Miramar, retornem al Malecón i el parc, on acabem de passar el dia veient surfistes i parapentistes.Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada