25/4/18

Paissatges de pel·lícula al llac Tekapo

30 juliol - L'espectacle paisagístic des de l'observatori del Mt. John

Avui deixem la ciutat dels pingüins i casa de l'Agra per dirigir-nos cap a Twizel on farem nit. En un parell d'hores arribem a l'allotjament, deixem les coses i ens dirigim cap al llac Tekapo des d'on pujarem fins a l'observatori del Mt. John.

Passeig entre vistes espectaculars als entorns del llac Tekapo
Cal dir que totes les muntanyes es veuen nevades i podem dir que la ruta circular que prenem té algun tros gelat (del qual t'avisen i que no es reponsabilitzen), tot i així arribem sense gaires problemes fins l'observatori on no hem tingut sort i just aquests dies no hi ha previsió d'aurores australs. Des de Nova Zelanda, més en concret des de l'observatori del Mont John, es poden observar aurores australs (perquè som a l'hemisferi sud, les més conegudes són les aurores boreals, aquelles que es dónen a l'hemisferi nord, per exemple a Noruega o Suècia).


Des del l'observatori del Mount John


Sí, just abans de realment caure...
El paisatge que ens trobem al llarg de la passejada és espectacular, el blau del cel, el blanc de la neu a les muntanyes, el blau turquesa dels llacs en contrast amb els grocs i marrons del turó de l'observatori. Tot envoltat de les serralades de muntanyes que ens envolten totes cobertes de neu. En particular ens trobem no gaire lluny de la serralada on es troba el Mont Cook, la muntanya més alta del país amb uns 3700 metres d'alçada...

Al final de la ruta ens trobem amb un trosset una mica gelat... i bé... fent una mica el tonto acabo caient de cul al gel! Cal dir que quasi m'ho mereixia xD

Vistes mentre dinàvem, què més es pot demanar?

Després de dinar amb vistes al llac Tekapo, creuem el riu homònim (Tekapo) i anem cap a la zona de l'esglèsia de Good Shepherd, llàstima que l'esglèsia està tancada. És una petita esglèsia, podem dir que entre esglèsia i ermita al costat del llac. Tot i així el paisatge és molt maco i és un bon lloc per fer un picnic. Com a curiositat es troba l'estàtua d'un gos al costat de l'esglèsia, la qual té darrere l'història d'un pastor escocés convertit a lladre d'ovelles gràcies al seu gos "Friday".

Esglèsia de Good Shepherd (el bon pastor)

Com cada dia Nova Zelanda ens fa descobrir paisatges increïbles!!

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada