4/4/18

Akaroa, tranquil·litat entre el blau mar i verd prat

27 juliol - Sota l'atenta mirada de les vaques d'Akaroa

Avui sortim de la ciutat per anar a visitar la península d'Akaroa que es troba a pocs quilòmetres de Christchuch. Llàstima que el temps no sigui l'òptim, però bé, només plovisqueja una mica així que no ens queixarem gaire. A l'estiu suposo que aquesta zona deu ser un bon lloc per fer el bany o bé una passejada amb kayak.


Akaroa, té bona pinta per anar-hi a l'estiu..


Akaroa com a ciuat es troba dins d'un fiord de la península que porta el seu nom, a l'est de l'illa sud i a uns 80km de Christchurch. Suposo que la seva posició fa que el clima sigui més temperat que la mitja i ens trobem un paisatge completament verd tot i ser hivern!

Vistes al mar des de la península d'Akaroa
El dia ennuvolat li treu una mica de bellesa al que podria ser, però tot i així els paisatges són preciosos. Cal dir que després de Kaikoura tot sembla menys espectacular del que realment és...

Per uns instants poden semblar de debò,
però són escultures de ferro!
Fem un parell de rutes per la zona, en una d'elles ens trobem amb un ramat de vaques que ens mira de forma una mica amenaçaadora des de uns quants metres més amunt del camí... ens segueixen amb la mirada i la veritat no és gaire agradable... sí... són vaques... però no tinc ganes de patir una persecusió amb una vaca emprenyada!!
En una de les passejades pels turons de la zona ens trobem unes escultures metàl·liques molt adients amb el paisatge, ens entretenim una mica mirant-les i fent fotos (un cop hem descobert que són escultures, doncs des de la llunyania no ho teniem tan clar! xD)

Rinoceront amb vistes al mar d'Akaroa
Així que entre paisatges verds i vaques passem el dia a Akaroa per després tornar a agafar la carretera fins a Christchurch on tornem a fer nit.

Vistes sobre la península d'Akaroa
durant les últimes hores de llum
Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada