1/2/16

De Kakadu a Litchfield


24 juny - Aborígens i canvi de parc

Aquesta nit hem descansat molt, de fet, ens hem llevat "una mica tard" pels estàndars, això vol dir les 8h. Per tant, només ens ha donat temps d'esmorçar, recollir la roba que vam rentar el dia anterior, passar pel supermercat de Jabiru i la gasolinera i anar de nou al centre d'informació de Bowali. Sí, hi ha més informació però no prou, o almenys no per mi. Avui al centre de Jabiru, al voltants del supermercat hem vist uns quants aborígens. Com sabem si són aborígens? Bé, els australians són blancs i els aborígens són negres (fàcil oi?). A més a més, es veu una clara distinció de classe social. Els aborígens australians van més aviat sense sabates, volten per allà, les noies joves ja tenen crios i són més menuts i primets que els corpulents australians. De fet, nosaltres ens assemblem més a un aborígen que a un australià!
La veritat és que no acabo d'entendre el rol que tenen els aborígens, ni a què es dediquen, ni com els veuen els australians, ni res. Encara no entenc als australians.


Al mirador d'aus com a mínim vam veure alguna garsa

Una mica decepcionats amb Kakadu, i donat que no ens queden gaires dies per visitar la regió propera a Darwin, després del centre d'informació i parar a un mirador d'ocells (no em vam veure gaires...) anem directes cap a un altre parc natural, aquest gratis: Litchfield.
Litchfield es troba a uns 150km de Darwin (a diferència dels 250-300km per arribar de Darwin a Kakadu). Amb una mica de paciència en la carretera solitària, arribem a Litchfield una mica després de dinar tard a mig camí. Com encara tenim una mica de temps, ens dirigirem al punt més llunyà que teníem previst visitar del parc i ens quedarem al camping que hi ha al costat.

Carretera australiana: res a la vista

Trobem lloc al camping proper a les Wangi Falls (on pagar "és voluntari", bé, hi ha una caixeta on s'han de deixar els diners), ja veurem què acabem fent...

Wangi Falls, això pinta molt millor!

Cal dir que l'ambient a aquest parc és una mica diferent, hi ha molta més gent i realment les cascades i el gorg que es forma valen molt la pena. Així que demà al matí anirem a provar-lo! Avui després d'un altre dia d'hores a la carretera toca sopar i descansar ...

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada