8/2/16

Gaudint al parc de Litchfield


25 juny - Dia de banys!


Un "Flying Fox" que no para quiet
Comencem el dia fent una petita excursió al voltant de les Wangi Falls on després ens anirem a remullar. Cal dir, que banyar-se al gorg de les Wangi Falls és segur (cosa no sempre fàcil de dir si estàs a Austràlia) perquè abans de obrir la temporada de bany allà, s'asseguren que no hi ha cap cocodril a dins, tot i que tenen posades unes reixes o alguna cosa perquè ja per defecte no hi puguin passar. Durant l'excursioneta veiem ratpenats a les copes dels arbres, bé no, es diuen "flying fox", guineus voladores seria la traducció. Són un tipus de ratpenat típic d'Austràlia i realment fàcils de trobar per la sorollada que fan pel matí i són enormes!I ara ens toca anar-nos a provar l'aigua, la qual està forá freda!! Encara no li ha tocat gaire el sol, però faig un esforç per poder gaudir d'estar banyant-me envoltada d'un paisatge força espectacular.Un cop assecadets anem a fer un parell de passejades més abans de parar per dinar (curtes, clar, que recordem que als australians no els hi agrada gaire caminar). I com que no us començaré a parlar de tots els bitxos australians que et poden matar (i que no ens venia gaire de gust veure'ls), només parlaré d'aquells inofensius que ens vam trobant pel parc. Per una banda veiem un tipus d'iguanes enormes, bé no sé com es deu dir, però per nosaltres aquesta és la millor descripció que us podem donar i després tenim cacatues a l'aire lliure! A les muntanyes!! No m'ho hagués imaginat mai, tan acostumats que estem a veure-les en gàbies...

Bon dia super iguana!

Cal dir, que les coses avui pinten molt millor, i aquest parc ens està agradant molt més que Kakadu. A poc a poc, anem recorrent el parc (no el podrem veure tot per falta de temps, però la major part de les seves atraccions sí que les veurem).

Descobrint Austràlia,
 i la seva "preciosa i no perillosa fauna"

En alguna de les nostres excursionetes pel parc (on per anar a qualsevol lloc has d'agafar la campervan), ens fiquem en algun que altre camí de terra, on amb paciència i una mica d'habilitat en la conducció arribem sense problemes. Ara l'Apollo i jo (l'Apollo és la marca de la companyia de la campervan) ja som bones amigues.

I avui serà dia de banys! Arribem al "Buley Rock", on es formen diferents gorgs a diferents alçades al llarg d'un riu que passa pel parc. Realment és molt maco i està ple de gent!! Humans!! Si fins i tot patim per trobar aparcament! Així que després de dinar una mica ens tornem a ficar els banyadors i a l'aigua! Aquest cop una mica més calenteta (no gaire) i amb el sol ben alt. Passem una bona estona allà, gaudint de les piscines naturals, la gent fent més o menys burrades i el sol de migdia.

Humans als gorgs: Buley Rockhole
El pessimisme amb que vam aterrar a Austràlia disminueix i fa que acabem el dia a unes altres cascades ("Florence falls") amb el seu corresponent gorg i el nostre respectiu bany (sí, de nou anem a l'aigua!), però ara ja el sol es comença a amagar, així que tocarà buscar un càmping per passar la nit i demà llevar-nos aviat per veure els termiters gegants i tornar cap a Darwin.

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada