28/2/18

Al sud de l'illa nord!

22 juliol - Adéu Jucy!

Avui deixem la nostra estimada Jucy...han estat uns dies divertits dins de la discreta campervan on ens hem trobat a molts més Jucys iguals al nostre els quals et saluden quan te'ls creues pel camí. Diria que és una mica reconfortant, és una mica tipus: ei amic, sí, sí jo també he agafat la campervan més barata... i més discreta. L'única pega era el canvi autòmatic... diguem que no ho feia del tot bé... i en alguna pujadeta només et venia al cap: però maleïda no veus que has de baixar de marxa!!! I no hi podies fer res.. només intentar que els cotxes del darrere no s'emprenyessin massa...

Ciao Jucy! (foto pressa a Taupo)

Bé, els nostres últims quilòmetres en campervan transcorren entre Waikanae i Wellington on la retornem sana i salva.

Un cop la retornem a les afores de Wellington anem cap a la ciutat a fer un volta. Sí, avui toca dia de ciutat.  Wellington (aprox 400.000 habitants), capital de Nova Zelanda i segona ciutat més poblada després de Auckland (1.500.000 habitants) (sí.. jo també em pensava que Auckland era la capital...).

Sempre queda maca a les fotos xD

Passem pel centre d'informació, i bàsicament fem una volta pel port i el barri de finances (com podem deduir dels seus edificis alts). Per Wellington tornarem a passar a la tornada on ens hi quedarem un parell de nits, així que ja tindrem temps de visitar-la més tranquil·lament.

Avui entrada curteta i demà canvi d'illa! Això sí, encara a Nova Zelanda!

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada