21/2/18

Jornada de carretera o més aviat de cursa d'obstacles!

21 juliol - Carretera cap al sud!

Dia de conducció, ens hem d'apropar a Wellington, al sud de l'illa nord i punt des d'on canviarem d'illa.

Bon dia Nova Zelanda! Moment de gaudir la condució!

El dia, en aquest cas, preciós, comença amb unes magnífiques vistes de nou al parc nacional del Tongariro. Però de mica en mica a les vores de la carretera inicia a veure's una mica de neu... gel... fins que arriba un punt on per sort els cotxes van a poc a poc i fa que nosaltres amb la nostra campervan també, ja que la carretera està glassada... i la veritat és que rellisca... per sort ha estat només un trosset!

D'acord la carretera és maca, però el gel no...

Oh! Pensavem que el glaç era el fet que ens faria anar més lents, però no! Resulta que la carretera 4 ha estat reoberta el mateix dia o algun dia abans (fet del que no erem pas conscients) donat unes fortes pluges que l'havia fet malbé, cosa que durant tot el trajecte podríem comprovar... va ser una cursa d'obstacles fer aquell trajecte! Cada dos per tres la carretera es tornava un sol carril per ambdos sentits per desprendiments de muntanya a la part interior o fins i tot per un tros de carretera caiguda pendent avall...  Una ruta de poc més de tres hores és va convertir en unes cinc hores... sino més...La foto més maca que vam poder fer a WanaguiEn alguna cosa ens havíem d'entretenir no?
Finalment vam arribar a Wanagui, però a causa de les pluges que havien destrossat la carretera Wanagui havia estat mig destrossat per una riudada...


Ens dirigim al centre d'informació del poble, i com sempre la noia del punt d'informació va ser molt agradable, però pobreta no ens podia dir gaire sobre què veure donades les condicions del poble...Vam fer una volta fem una volta per on vam poder, doncs en el passeig de la riva del riu hi ha trossos on no existeix el pas per peatons.


I avui encara no hem acabat les hores de conduir! Avui que fa un sol fantàstic resulta que toca fer carretera per apropar-nos a Wellington. Així que després d'un parell d'hores més arribem a Waikanae on almenys podem gaudir d'una magnífica posta de sol.

Merescuda posta de sol a WaikanaeEsther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada