6/2/18

Tan a prop del Tongariro!

18 -19 juliol - Poc a fer en un dia de pluja...

18 juliol:

Avui dia de pluja... arribem a Turangi (al sud del llac Taupo i la ja visitada ciutat de Taupo) on no para de ploure, és una llàstima, perquè estem molt a prop del Tongariro on es troba un dels trekking més famosos i més macos de Nova Zelanda, però donat que és hivern i el mal temps queda completament descartat fer res de muntanya. 


Turangi

Pescadors de truites

El nostre dia passa dins la campervan... per sort a la tarda la pluja ha amaïnat una mica i fem una petita ruta per la vora del riu. Per la nostra sorpresa trobem un munt de pescadors/es de truites!

Una d'aquestes senyals divertides que et trobes pel món:
"Incorporar-se com una cremallera"
19 juliol:

Ens despertem a Turangi davant d'unes vistes prou espectaculars les quals no vam poder gaudir la nit anterior donat la pluja. Acabats d'esmorzar agafem carretera cap a  Taumarunui. Avui no plou! Així que aprofitem per fer un parell de rutes per la zona.

Bon dia des de Turangi!!


Forn maorí
Tot i que fem una paradeta per tornar a un altre punt on emergen gasos sulfurats i aigües calentes. A més veiem un dels antics forn dels kiwis (novazelandesos)! Fent un forat al jardí podien cuinar qualsevol cosa, ho emvolicaven amb l'equivalent al paper de plata de l'època, fulles, i cap al pou calent! Una estoneta i ja tenien fet l'àpat!Tornant a les nostres passejades, fem la Sunshine walk, on pugem per una zona boscosa i tenim vistes del poble del costat, i a la tarda una altra per Owhango (Ohinetonga Track si no m'equivoco..) on ens trobem amb algun dels nostres estimats Kauri.  A tot això, avui la carretera ens ha fet gaudir d'unes esplèndides vistes al Tongariro. Aquesta tarda ens aproximarem a Waitomo doncs l'endemà tenim previst visitar les famoses coves! Així que acabem fent nit a les afores de Te Kuiti.

Vistes al Tongariro ben nevat


Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada