23/5/18

Esmorzar amb la Kat i la Sam a Queenstown!

2 agost - Retornant cap al nord de l'illa sud

Ens llevem amb les nostres amigues i fem un bon esmorzar a la novazelandesa, és a dir, ous, torrades (les quals es van cremar una mica perquè ens vam entretenir xerrant...) i bacon.

Bondia amb la Sam i la Kat
Aprofitem el matí per fer una volta per Queenstown, ciutat amb un bonic paisatge boscós envoltant el llac Wakatipu (el qual es podia ja apreciar des de les finestres de la casa de la Kat i la Sam). Queenstown es coneix com la ciutat per practicar esports d'aventura i d'hivern, però nosaltres no anem equipats per anar a la neu... així que la nostra visita a Queenstown pràcticament es deu a poder visitar la Sam i la Kat :)
A manca de veure'n de debò...
ens conformem amb una estàtua gegant :P
Avui ens toca fer un llarg camí de tornada, molts dels plans que teníem per fer a l'illa sud no els hem pogut fer per manca de temps, però ja hi tornarem un altre any!! (en una altra volta al món potser?). En un parell de dies hem de tornar el cotxe i anar cap a Auckland per deixar la nostra estimada Nova Zelanda. Així que avui tenim previst arribar a Christchuch (són unes 6 hores en cotxe...) i fer nit al mateix lloc on vam fer nit a la ciutat.

Queenstown park, calma, pau i tranquil·litat...

Aquest cop compartim habitació amb una italiana la qual la nit anterior també ha compartit habitació amb una altra parella de catalans! La veritat és que l'experiència de compartir habiatció (era de màxim 4, i hem estat 3) no està malament si trobes persones "normals" :)

Bona nit!

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada