30/5/18

Fent marxa enrere fins l'illa nord

3 i 4 d' agost: Retorn a l'illa nord via Picton

3 d'agost:
Kaikoura des dels prats
Avui continuem en procés de retorn, direcció Picton, però en aquest cas farem nit a Blenheim, conegut per ser zona de vins a Nova Zelanda i tenir un clima molt temperat. En el nostre camí a la terra dels vins passem per Kaikoura (que ens ve de camí) i com era d'esperar fem una paradeta, doncs mereix molt la pena aquest poblet entre mar i muntanya i ple de vida animal (la majoria marina).
La màgia de Kaikoura
Un cop hem arribat a Blenheim, a un alberg on el propietari és un kiwi que ha fet ben bé la volta al món amb vaixell... i el qual és una persona molt simpàtica intentem fer una volta pel poble. Però vet aquí que ens resulta impossible donat el vent que fa!!! Sí, és una de les zones amb un clima més temperat, però nosaltres just hem agafat un moment atípic!! Així que després de fer quatre passos intentant evitar de sortir volant retornem a l'alberg.4 d'agost

Avui sí que és el dia de deixar l'illa sud, hem de tornar el cotxe a Picton i agafar el ferry que ens porta de nou a l'illa nord, en concret, a Wellington. Primer d'agafar el cotxe, aquest cop sí, fem una volta per Blenheim, petit poblet on imagino que les zones més maques són on hi han les plantacions de vinyes però per les quals no hem passat.

Vistes des de les colines de Picton (pressa el 23 juliol)


Un cop arribats a Picton i on hem deixat el cotxe, aquest cop amb algú a l'agencia de lloguer. Passem el temps voltant per la petita ciutat i intentant fer fotos als "fantail", el ocells amb cua de ventall i xerrant quatre paraules amb la dona d'una botiga on venen records prou originals (entre ells joguines de cartró per crear un fantail xD) però que al final no comprem res, com de costum, per motius obvis de no carregar coses durant el viatge.

Quina felicitat! (foca a Kaikoura al mig del pas per vianants)

De nou viatgem al ferri, però aquest cop ens trobem una mica de mal temps i arribem a Wellington de nit i plovent...

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada