4/4/16

Un dia per Sydney

5 juliol - L'òpera de Sydney


L'òpera de Sydney
Bon dia des de Sydney! Ens llevem aviat i esmorcem al hostel on després sortirem directament passejant cap a l'òpera de Sydney. Fa un dia genial, tot i fer fred.... jo encara estic en procés d'adaptar-me a l'hivern... després de tants mesos "d'estiu" ara costa fer-se al fred. L'òpera no té res especial, vull dir, el més espectacular o graciós és estar al costat de la famosa imatge que has vist tants cops per la tele, en revistes, etc. I el paisatge en general d'aquesta ciutat tan moderna i alhora envoltada de natura. L'aigua del port és transparent i al costat de l'òpera hi ha els jardins botànics, els quals pots explorar gratuïtament. Tot i que més que uns jardins botànics és més aviat un parc enorme, verd i on hi ha zones que sí que semblen jardí botànic, amb les plantetes amb noms, per zones, etc. Avui no tindrem temps per passejar per tot el parc, però farem una volta per la zona que dóna al mar. Un fet que ens sorprèn és que el avions passen molt a prop del port i els pots veure fàcilment des de la costa sobrevolar la ciutat i el mar. Visitem l'observatori al Hill Park on ens entretenim mirant els diferents aparells que tenen, videos i altres xorradetes, per després gaudir del dia solejat i gens fred (com a mínim al migdia) des del parc de l'observatori que té unes boniques vistes al mar. Un bon lloc per fer un mos i descansar (tal i com vam fer nosaltres).

Skyline de Sydney
Durant el dia ens plantegem agafar un ferry al Circular Quay per creuar a l'altra part de la bahía de Sydney, però finalment decidim quedar-nos a terra.

Sí, l'aigua del port és transparent!

El nostre dia bàsicament es redueix a passejar per la ciutat, contemplar les vistes i els enormes edificis completament moderns que caracteritzen aquesta cosmopolita ciutat australiana. Entrar a algun mercat amagat a la ciutat i poc més. El potser mal regust de la resta d'Austràlia s'ens està passant a Sydney. Tornar a dormir a una habitació ajuda... i estar a una ciutat (després de tant de temps fora de ciutat) també s'agraeix.


Acabem sopant un pollastre a l'ast comprat a un super pel passeig del port, al costat de l'òpera de Sydney. Sydney és cara, però és una bona ciutat per viure-hi. Es veu moviment, activitats, un bon paisatge (tot i que pel meu gust alhora queden bé els gratacels moderns com li sobren) i una barreja de cultures clara i sana.

Nit a Sydney

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada