2/3/15

Ruta prevista

Una altra gran pregunta un cop et decideixes a fer una volta al món és: I ara on vaig? Quins països visito? Per decidir-ho només cal pensar llocs on ens faci il·lusió anar i després traçar una línia per tal de poder fer la volta. Bé... hi ha molts més llocs dels que anirem on em fa il·lusió anar... però en set mesos tampoc es poden fer miracles.

Aquesta és la nostra ruta prevista just abans de marxar:

Barcelona -> Delhi (Rajakstan, Agra, Varanasi)(Índia) -> Bangkok (Tailandia) -> Laos -> Cambodja -> Australia (bàsicament Darwin, costa corall, i Sidney) -> Nova Zelanda -> Fiji -> Perú -> Bolívia -> Brasil -> Barcelona.El vols principals ja reservats són (amb possibles modificacions durant el viatge):

8 Abril 2015: BCN-Londres
9 Abril 2015: Londres-Delhi
5 Maig 2015: Delhi-Singapur-Bangkok
14 Juny 2015: Phnom Penh-Singapur-Darwin
7 Juliol 2015: Sydney-Auckland
8 Agost 2015: Auckland- Fiji
18 Agost 2015: Fiji-Los Angeles- Fort Lauderdale-Lima
7 Novembre 2015: Sao Paulo-BCN

La primera ruta que vam pensar va ser passant també per Kiribati. És un "país" al mig del pacífic que està format per milers d'illetes. La meva il·lusió era visitar-lo abans que desaparegui. Sí, en pocs anys (20 anys potser?) desapareixerà degut a l'increment del nivell del mar. També cal dir, que és el primer país on canvia l'any. Com vaig saber de Kiribati és justament per això, a finals del 1999 (uff que lluny que sona ja això...) amb tota la història de l'efecte 2000, veient el típic programa de la TV en el qual van posant cada lloc que entra al nou any, va sortir (el primer) Kiribati, i a partir d'aleshores es va convertir en un lloc on em feia gràcia anar-hi. L'única forma d'arribar-hi era passant per les illes Fiji, i per això al final han acabant formant part del nostre recorregut. Tot i que al final, el pressupost per anar fins Kiribati era massa elevat, a més a més, que realment estar allà és estar completament aïllat...així que de moment no hi anirem (qui sap si després de la primera volta al món decidim anar-hi....).


Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada