25/4/15

Escurcem ruta a l'Índia

Primers canvis a la ruta prevista

L'últim vespre a Jodhpur no ha estat gaire agraciat.

Els primers canvis del viatge. Després de veure que el mòvil del Teixi no podia rebre sms (gràcies a Orange...) la web de cleartrip ja no ens deixava reservar cap tren...i, a més a més, els trens de Varanasi cap a Delhi en les dates que ens interessaven ja estaven plens i hauriem d'entrar en la waiting list (llista d'espera). Però, òbivament això no ens ho podiem permetre perquè haviem d'arribar a Delhi per agafar l'avió el mateix dia, i si al final no podiem pujar al tren...

Vistes a la ciutat blava des del terrat de l'hotel


Així que primer canvi, no visitarem Varanasi (quedarà guardant per un altre possible viatge a l'Índia). Després, el tema targeta SIM Índia: primera targeta SIM que comprem i que s'hauria d'activar al cap de 24h, no s'activa, i ja hem canviat de ciutat per tant no podem fer res. Comprem una nova targeta SIM a Jodhpur on passarem un parell de dies, i passades les 24h tampoc s'activa. Amb la qual cosa hem perdut part del dia que havíem d'anar a visitar els temples de Ranakpur i també voliem veure el fort de Kumbhalgarh per tal d'anar de nou a la botiga on hem comprat la segona SIM per dir que no anava.

Jodhpur i el fort, mentre feiem temps al matí
El resultat ha estat que ens han donat una nova SIM (sense costos adicionals) la qual ja hauria d'estar activada i no ho està...
Per altra banda, havíem de reservar amb urgència la resta de trens (Khajuraho - Delhi, Agra - Jhansi per anar a Orchha i Orchha - Khajuraho). Per tant, mentre esperàvem que obrís la botiga de mòvils (els horaris d'apertura de botigues a la Índia és molt variat, poden obrir a les 8, o 9 o 10 o 11, com era el nostre cas) hem vist que hi havien vàries agències que et reservaven els trens, així doncs, hem entrat a una d'elles. Un indi que parlava un anglès prou decent (costa trobar gent a l'Índia que parli anglès de debò) ens ho ha reservat tot. Bé, amb un cost adicional, però que ja ens era igual.

El resum: petit canvi a l'itinerari, trens reservats (visca!) i encara no tenim SIM Índia...però crec que desistirem i no gastarem més diners en SIM. Ah! I hem pogut visitar els temples jaidistes de Ranakpur, però hem hagut de deixar de veure el fort...(també queda guardat al calaix per un possible altre viatge per terres índies).

Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada