29/4/15

Bundi i el descobriment de l'Anita

19 abril 2015 - Passejant per una ciutat tranquil·la

Hem sortit aviat d'Udaipur després d'acomidar-nos del nostre amic Manolo
en direcció a Chittogarh, el fort més gran de l'Índia.

Avui fa encara més calor que els dies anteriors...i sembla que així continuarà...

A mida que ens anem apropant a Chittor (el poble al que pertany el fort) es pot veure una muntanyeta tota envoltada de muralles, ben bé quasi no ets capaç de veure tot el fort encara que estiguis a uns quants quilòmetres del mateix. Dins del fort hi ha diversos temples dispersos, a més a més, del temples també trobem micos! Són la nova incorporació d'animals a l'Índia!
Temples dins del fort de Chittogargh

Ara bé, sembla ser que som dels pocs turistes no indis que avui (diumenge) estan visitant el fort, i això fa que mentre nosaltres ens dediquem a fer fotos als micos (oh! que curiós hi ha micos!), els indis ens facin fotos a nosaltres! (oh! què curiós hi ha turistes de pell blanca i amb pintes estranyes!!). Visitar el fort val la pena, tot i la calor que hem passat, però cansa una mica sentir-te més mico que els micos.

Família de micos al fort de Chittogarh

Dinem a Chittor per després fer camí cap a Bundi on passarem les properes dues nits. Un cop arribat a Bundi el conductor ens para en el primer Guest House que troba i l'anem a mirar, és un antic haveli convertit ara a Guest House, i té pinta que en temporada alta és molt car... però... com que no hi ha ni déu fent turisme per aquesta zona ara, ens deixen una habitació amb ventilador a bon preu. És una bona habitació, tot i que tenir AC hagués anat molt millor, però com anem una mica de motxilleros, ens reservarem una mica de diners per a un altre moment.

Una mica de Bundi, llac Nawar Sagar
Només entrar al Guest House, ens trobem amb una dona amb un somriure als llavis, la qual sembla que ha ajudat a convèncer a que ens deixessin l'habitació a bon preu. Ella ens diu que és la cuinera i es diu Anita. En un parell de minuts trobes que és una persona encantadora i que esperes que t'acceptin el preu que has dit per quedar-te allà i poder-la conèixer millor.

Esther i Anita
Per cert, abans d'arribar a Bundi parem a mig camí a visitar els temples Mahanal and Math a Menal, on en principi també hi hauria d'haver una cascada, però donat el mes que som, simplement hi ha un raig d'aigua que cau dissimuladament.

Temples a Mendal, tot completament sec

Esther

2 comentaris:

  1. Anem seguint les vostres passes per aqui... Se us veu molt bé a les fotos... Per cert del terratrèmol no us ha arribat res , oi?
    petons

    ResponElimina
  2. Anem seguint les vostres passes per aqui... Se us veu molt bé a les fotos... Per cert del terratrèmol no us ha arribat res , oi?
    petons

    ResponElimina