18/4/15

Nawalgarh, Mandawa i Dundlod

11 d'abril 2015 (segona part) - De haveli a haveli

Com ja hem comentat en l'entrada anterior, hem passat el dia visitant havelis, pel matí per la ciutat de Nawalgarh (uns 60000 habitants) i després de dinar a l'hotel (un arrós amb verduretes molt gustós, iogurt i un té amb llet (chai)) hem anat a Mandawa, a uns 20Km de distància de Nawalgarh, a visitar uns altres havelis, però la veritat és que no ens han agradat tant com els del matí, no sé si perquè ja n'haviem vist molts al matí o perquè no anàvem amb en Rajesh. Només hem vist un parell més i després hem fet una mini volta pel poble, però no hi havia gaire a veure...

Haveli a Nawalgarh

De tornada a l'hotel hem parat a Dundlod on hi havia un fort i un parell de memorials, però no valia gaire, donat que tot està fet malbé i ningú ho cuida.

Haveli a Mandawa
Temples Dundlod

El menjar a l'hotel està molt bo i ens proporcionen aigua de forma gratuita, i a més és tot fet per ells (fins i tot la fruita i verdura és del seu hort). Bé, i la paraula hotel no és del tot correcta, com ja hem dit és un haveli on hi viu una família i lloguen 3 de les seves habitacions. En aquesta época (Abril) no hi ha gaires turistes i això fa que nosaltres estiguem solets amb la família.

Alguns dels mitjans de transport a l'Índia

Pel matí hem passejat una estona sols després de les visitis als havelis on hem estat acompanyats i realment és una ciutat laberint, bé suposo que com totes les ciutats de l'Índia... on a més et pots trobar qualsevol cosa pel carrer: camells, porcs senglars, burros, cabres, vaques, esquirols, ocellets, ... i també un munt de varietat de gent!
A primera hora hi havia mercat on els comerciants del poble compraven a granel, i més tard, ja estava tothom a la seva botiga amb els seus productes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada