12/4/15

La llei de Murphy aplica a la sortida del nostre viatge

8 d'abril 2015 - BCN - LONDRES, comença l'aventura


Ja hem sortit de Barcelona! Tot i que ha costat!! El vol havia de sortir a les 16h i arribar en un parell d'horetes a Londres, però... avui hi havia vaga de controladors aeris a França! Hi ha hagut moltes cancel·lacions i retrassos... però bé, hem tingut sort, doncs només ha estat un retràs (a més a més d'un vol amb una ruta peculiar visitant tota l'Europa central per tal d'evitar passar per França)

Ruta BCN-Londres evitant França
3h de retràs + 3h de vol

Cal dir, que la llei de Murphy ha aplicat avui perquè aquest era l'únic vol que havíem agafat pel nostre compte i no estava "assegurat" com la resta de vols.

En resum, ja som a la nostra primera parada, és una parada tècnica per poder enllaçar amb el vol cap a Delhi. Aquesta tarda nit hem arribat a l'aeroport de Heathrow (Londres). Passarem la nit a prop de l'aeroport per tal d'evitar possibles contratemps. En aquest cas ens allotjarem a la població de Hounslow, a 20 min de l'aeroport en transport públic, tot i que amb tot el pes de la motxil·la a sobre i després de les llargues hores d'espera a l'aeroport del Prat, ens ha semblat molt més llarg.

Per fi a Heathrow! Buff...
Ja som a l'hotel, regentat per una família índia (per anar familiaritzant-nos) i demà tocarà tornar a l'aeroport al vespre, a veure si tenim més sort i tothom treballa!

Per cert, en breu us explicarem el nostre sistema de facturació de motxil·les, que pel moment sembla que ha anat perfecte!

Esther

1 comentari: