20/6/15

Un dels millors paisatges de Laos: Ban Kong Lo

6 de juny - Tornem al Laos real arribant a Ban Kong Lo

El que es pot veure a Laos
Després d'un parell de nits a la ciutat de Vientiane avui ens traslladem a un petit poble Ban Kong Lo. El poble de Ban Kong Lo és famós per la enorme (més de 7 km) cova navegable que hi ha al costat. Fa no massa arribar a aquest poble perdut en transport públic era una mica complicat però ara hi ha un bus que surt de Vientiane i arriba al mateix poble de Ban Kong Lo.

El viatge en bus tot i que molt llarg, quasi 8 hores, ha estat prou còmode. Al menys avui teníem aire condicionat i uns seients decents. Aquí a Àsia en alguns busos que no tenen maleter és normal haver de ficar les bosses grans a la part de sobre del bus, coberts amb una lona. Això ja ho havíem vist més d'un cop però avui hem vist, en un bus diferent al nostre, el següent nivell, un bus amb dues motos lligades a la part de dalt. La imatge parla per si sola, el que no tenim ni idea és de com s'ho han fet per pujar a pols les dues motos fins allí!

Quan ja estàvem a prop de Kong Lo el que més ens ha sorprès són els paisatges enormes planícies de camps de conreu i just al costat muntanyes plenes de boscos tropicals. De moment és dels paisatges més macos que hem vist.

Panoràmica de Kong Lo
Els nens de Kong Lo
Finalment el bus ha arribat a Kong Lo, bé Kong Lo és simplement unes quantes cases rurals laosianes que són relativament a prop així que parar a Kong Lo vol dir que el bus ha entrat al pati d'una casa que era un guesthouse. Les habitacions estaven bé així que ens hem quedat allí. Després de deixar les bosses hem anat a fer una volta i veure una mica el Laos més rural. La majoria de cases són construccions de bambú al costat dels camps on hi viu tota la família. Quan ja s'ha fet fosc hem tornat al nostre guesthouse per sopar alguna cosa doncs no hi han molts llocs per triar on sopar en un lloc així de petit. Allà hem conegut a la mascota de la família, un petit bebé de mono que no sé d'on hauran tret i que ara és molt graciós però en uns anys segur que espanta a més d'un dels clients del guesthouse....


La mascota del guesthouse
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada