21/5/15

Chiang Mai: On són els mercats de nit?

13 maig - Arribada accidentada a Chiang Mai


La roda abans era rodona
Avui teníem el bus de Sukhothai a Chiang Mai a les 14:00 així que la nostra intenció era aprofitar el matí per donar una volta per la ciutat nova de Sukhothai. Com ja vam explicar el nostre hotel, el Sila Resort està molt bé però té el problema d'estar una mica lluny del centre, però clar com t'ofereixen bicis és un moment apropar-se al centre. En 10 minuts hi ets, però clar les bicis no són massa bones i això té conseqüències... Aquest matí l'Esther ha agafat una bici que no frenava massa bé. I quan anàvem cap al centre quasi al arribar al final del camí ens hem creuat amb una furgoneta justament del nostre hotel que anava en direcció contraria i .... bé com que els frens no han fet la seva feina us podeu imaginar el resultat... Per sort cap dels dos anava ràpid i ningú s'ha fet mal això si el braç de l'Esther ha quedat amb una bona rascada... (a part uns quants blaus al llarg de la cama dreta...)

Les conseqüències d'anar sense frens...
Clar després d'això hem girat cua per tornar cap al Sila Resort a tornar les bicis i a curar la ferida així que al final no hem anat al matí a Sukhothai i ens hem quedat al cafè del Sila Resort esperant al bus. Per sort el lloc estava molt bé i el menjar era molt bo i barat.

De seguida ja s'han fet les 14:00 i hem agafat el bus cap a Chiang Mai, el trajecte és prou llarg, unes 6 hores però per sort el bus era prou còmode i no s'ha fet massa llarg. Un cop a Chiang Mai hem anat al hotel a deixar les coses i hem sortit cap al mercat nocturn que estava just al costat. És molt diferent a tots els llocs on hem estat fins ara, en aquest mercat i al voltants un 80% són turistes, el primer lloc a Tailàndia on veiem tants turistes. Havíem llegit que era un lloc turístic Chiang Mai,  però esperem que no tant com ens ha semblat avui ...

El mercat nocturn de Chiang Mai

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada