14/5/15

Travessant fronteres per aire

5 de Maig - D'aeroport en aeroport (Part 2)

I avui a les 17h hem sortit del guesthouse de Delhi cap a l'aeroport internacional de Delhi, per tal d'agafar un vol cap a Singapur on enllaçaríem amb un altre per anar cap a Bangkok (capital de Tailàndia, i país on passarem un parell de setmanes o més). És a dir, ha arribat el moment d'abandonar l'Índia, la qual ens ha agradat (tot i tenir les seves coses bones i no tan bones), hem conegut gent fantàstica (Anita, Manolo, ... i he conegut a la Sangeeta!) però també començàvem a estar una mica cansats (calor, regatejos, i dels indis que et volen vendre qualsevol cosa), a més a més, que les nostres panxes encara no estan del tot bé i encara fa que estiguis més cansat. Cal dir que ja m'he cansat d'aguantar els bacteris a la meva panxa i avui, almenys jo, ja m'he pres l'antibiòtic.

Adéu Índia! Des del parc central de Delhi
 Després del control de seguretat d'immigració indi (amb calma) aconseguim estar a la zona de seguretat (després de 1h, entre preparar els nostres sacs i controls). I ja som a un super avió, a les 22h del vespre, que arribarà a Singapur al cap de unes 5-6h i un poc dormirem, ja que entre que et donen el sopar a les 2h de la matinada (índies) i has d'avançar el rellotge un parell d'hores més....

Una de les zones amb jardinet del aeroport de Singapur

I ara és quan flipem amb l'aeroport de Singapur i la seva gent. Tràmits ràpids, eficiència i un aeroport amb vàries terminals on a cadascuna hi ha activitats diferents a fer, jardí de cactus, varies zones ajardinades plenes d'orquídees i altres plantes tropicals, ... així que la nostra espera es fa força entretinguda, tot i que tampoc tenim ganes de passejar gaire perquè estem molt cansats...

Per cert, país, on m'han entrat ganes de passar-hi uns quants dies. Mmm... la propera volta al món passarà per allà, jejeje.

A l'aeroport, com a petita anècdota, cal dir, que nosaltres no sabíem que Singapur tenia moneda pròpia (dollar de Singapur) i ens pensàvem que els preus estaven en dòlars americans, i ens semblaven super cars, fins i tot per fer un cafè. Al final, trobem un lloc "un dolar més barat" i anem a pagar el cafè amb dolars (portem uns quants dòlars per fer algun que altre visat) i la noia ens diu que només ens pot donar canvi en la seva moneda.. i nosaltres: Com? Moneda pròpia? Així que paguem amb targeta i mirem per internet quin tipus de moneda tenen i el seu valor (clar, a l'aeroport de Singapur tens internet gratis). I bé... és menys que un dolar americà... (tampoc gaire), però els preus ja són tots més raonables.

Bon dia des del aeroport de Singapur
I ara ja només ens queda un vol de dues horetes i mitja per arribar a Tailàndia! Vol en el qual dormirem una mica i ja hi serem en un nou país! A veure què tal ens va!

EstherCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada