17/5/15

Provant el transport fluvial a Bangkok

8 maig - La primera pluja!

El bus fluvial ple de tailandesos
El Riu Chao Phraya travessa Bangkok i està ple de vaixells que fan de bus fluvial, petites embarcacions que fan de taxis i fins i tot vaixells més grans que van fins a ciutats com Ayutthaya. Després de visitar ahir el wat Pho avui havíem de provar algun d'aquests transports fluvials per apropar-nos al wat Benchamabophit. 

Quan hem arribat al embarcador no hi havia ningú i no sabíem massa bé com anava això dels vaixells per sort ens hem trobat a un estranger que vivia a Bangkok que ens ha explicat una mica com funcionava això dels busos fluvials.

Després d'uns 15 minuts de recorregut hem arribat a la nostra parada. Al sortir del embarcador ens hem trobat un petit mercat de peix una mica peculiar, els peixos encara eren vius! A mesura que caminem cap al wat Benchamabophit tornem a tenir la sensació de que és impossible caminar per Bangkok sense suar molt, són les 9 del matí i ja no s'hi pot estar al carrer. 

Un dels edificis del wat Benchamabophit
El temple wat Benchamabophit és un dels més importants de Bangkok i la veritat és que no ens ha decebut. Té un claustre amb més de 50 imatges de Buddha d'antics temples de tota Tailàndia.

La nostra següent parada és wat Saket o el temple de la muntanya daurada. És un temple situat damunt d'un petit turó des d'on es pot veure tot Bangkok. El problema d'aquest temple és que per arribar-hi s'han de pujar unes quantes escales i amb la calor que fa .... Al arribar a la part de dalt veiem que tots els visitants fan cua davant d'un ventilador per intentar refrescar-se una mica. Pujant unes escales s'arriba a la part més alta la cúpula des d'on podem veure tot Bangkok. Des d'aquí dalt es veu perfectament els temples del Bangkok antic i els enormes gratacels del nou i modern Bangkok.

Després de visitar el wat Saket comencem a buscar algun lloc amb aire condicionat per descansar una mica i menjar alguna cosa. Per sort no triguem massa a decidir-nos doncs als 20 minuts d'arribar veiem que ha començat a ploure!

A la part de dalt del wat Saket
Pluja sobre Bangkok

Quan ha acabat de ploure ens hem apropat al gran palau de Bangkok. Ja no s'hi pot entrar així que el veiem per fora i visitem el parc que hi ha al costat. Després de passar-hi una bona estona tornem a anar cap al riu per agafar un vaixell que ens apropi una mica al guesthouse.

Al parc del gran palau

Buddha refrescant-se al wat Saket
Teixi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada